d

In de ruim opgezette woonwijk De Mossen, bieden wij aan een royale eengezinswoning . De woning heeft een speelse indeling en is absoluut een bezichtiging waard! Het geheel is gesitueerd aan een brede straat met veel groen, voldoende parkeergelegenheid en is ideaal gelegen nabij winkels en openbaar vervoer.

Indeling:
Entree, hal, toilet, meterkast, woonkamer met toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde is de royale woonkeuken gelegen met moderne keukenopstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en granieten aanrecht, ook is er een diepe voorraadkast aanwezig.

1e verdieping: Overloop, zeer royale ouderslaapkamer welke in 2 kamers opgesplitst kan worden, slaapkamer aan de voorzijde, moderne badkamer met douche, toilet en vaste wastafel met meubel en spiegel.

2e verdieping: Deze verdieping kan nog naar eigen wensen worden voorzien van 1 of 2 kamers, tevens is er de opstelling van de was- en CV apparatuur aanwezig.

WOONOPPERVLAKTE: 122 m²

BIJZONDERHEDEN:
• Aan de rand van de wijk ‘De Mossen’ in Houten gelegen, sfeervolle en goed onderhouden tussenwoning.
• De zonnige achtertuin is gesitueerd op het westen en voorzien van sierbestrating, berging en achterom.
• Voldoende parkeermogelijkheden voor, naast en achter de woning.
• In 2016 is het schilderwerk aan de buitenzijde voor het laatst uitgevoerd.
• Woning gelegen in kindvriendelijke woonomgeving nabij scholen, kinderopvang, winkelcentrum Castellum, de Rietplas en overige voorzieningen.